DIENSTEN

Zin in een interieurgesprek?

Voor In-Huis-Projecten met gevoel bestaat er geen 'one-size-fits-all'-project. Elke service die ik aanbied is bewust en zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften, van elke individuele klant.
Jouw project starten we op met een goed gesprek.

BDC69ADB-22C4-4C1B-A066-1DBC7795D38E.jpe
E1F68B2F-D304-4B3D-9A9F-76CFD58CCC1A.jpe
3C3FF684-3601-4DCC-A515-2A5B83422482.jpe

INTERIEURADVIES/-ONTWERP OF -HULP

Heb je gebouwd, een woning gekocht en ga je renoveren of is je interieur aan een opfrissing toe?
Je bent handig en weet normaal van aanpakken maar je hebt te veel foto’s bewaard op Pinterest en weet niet hoe hier aan te beginnen?

Verfwerken gepland?

Van mondeling advies tot een persoonlijk ontwerp op maat met een plan op schaal en eventueel perspectieven als leidraad voor de doe-het-zelver of om naar de aannemer te stappen.
Betaalbaar, zonder verdere aankoopverplichtingen.

Tevens bied ik hulp aan bij kleine verfwerken. Ik werk met je mee en geef daarbij ook tips of klaar het klusje voor jou, inclusief de nodige kwaliteitsmaterialen.

INTERIEURPRINTS

Wil je je interieur helemaal jou maken?  Heb je nog een mooie foto waar je instant gelukkig van wordt of mag het eens iets anders zijn? 
Nog een oud meubel van de bomma in huis waar je geen afstand van kan doen of op zoek naar een unieke creatie?

Ik ontwerp interieurprints op maat voor muren, voorwerpen en meubels.

Misschien past één van mijn eigen creaties wel perfect in jouw interieur. 

INTERIEURWORKSHOPS

Zin om zelf aan de slag te gaan? Nood aan een rustig avondje uit en tegelijkertijd zin om andere creatieve makers en hun creaties te leren kennen?

In-Huis-Projecten met gevoel heet jou welkom bij de interieurworkshops 'pimp mijn meubel’. Onder mijn begeleiding, in groep en binnen een gezellige sfeer kan je je meegebracht meubel helemaal pimpen met kwaliteitsmaterialen.  

Verder zal ik, samen met andere makers, op regelmatige tijdstippen interieurpopup-bars organiseren. Een gezellige thema-avond met een hapje en drankje met kans tot kennismaking met  eigen unieke creaties en die van collega-

makers.
Voor meer info over de interieurworkshops en -popupbars; volg me op Facbook of Instagram.